נושא הגיוס לצה"ל, מטריד רבים , אפילו שזה לא נראה ממש בעיר שלנו, יש מי שחרד למצב בו לא שלא מתגייסים אלא כאשר עושים מהגיוס לצה"ל חסר ערך. ועל זה עוד נכתוב איך העיר שלנו איבדה ומאבדת מערכיה ככל שהשנים נוקפות. והפוסט הזה מזעזע כל מי שעדיין בוכה על האבדן היקר שהעיר הזו ובני ישראל בכל שילמו כדי להינצל מידי הטורפים ימ"ש. האם גם היהדות החרדית, זו שתתייצב ביום הזיכרון ראשונה בשורה הראשונה לנחם את המשפחות השכולות תגנה? תתקוף בחמת זעם!! תיאבק במשחיתים האלה שילכו כפרה על כל חיילי צה"ל באשר הם.
בפורים הזה, חברת מועצת העיר הציונית, רינה הולנדר, חגגה כמו כל עם ישראל עד ש... ראתה והתלבטה האם וזו העת לפוצץ את האוירה החגיגית בבית נחל קדרון 8 או שאולי להמתין עד שתחלוף רוח הבידור ואיבוד החושים הכרוך משמחת 'חייב איניש לביסומיה'.
חיכיתי עד שיירגעו חגיגות פורים בעיר (וגם לזה אפשר להקדיש פוסט נוקב ונפרד...)
אבל זה כבר לא סובל דיחוי עוד כי אני כבר לא יכולה לשתוק!
בליל פורים נתלתה אצלנו בעיר החרפה הזו.
ואני לא רוצה לשמוע עוד על "מעשי קונדס" ועל "צורת התבטאות, אל תדאגי ככה זה אצלם".
איך אפשר להמשיך בעמל ימינו באותה עיר בה יש כאלה שתולים את הדבר הזה?
זה הסתה לרצח, לא פחות!
ולצערי זו רק דוגמא קטנטנה של הסתה גדולה נגד חיילינו, נגד המדינה, נגד הציונות ונגד כל הערכים עליהם גדלנו.
תורתכם אומנותכם? היכן בתורתכם מותר להסית לרצח חייל צהל? היכן בתורתכם מותר לצער משפחות שכולות המתגוררות לא רחוק מכם?
אודה ולא אסתיר שיש בי הרהורים רבים באשר למהות תפקידי כנציגת ציבור בעיר בית שמש. האם יש עוד מה להציל? האם חזון ה"יחד שבטי ישראל" פה בעיר יכול להתקיים? חגיגות פורים רועשות ושמחות, כאילו שאין מלחמה ואין חטופים (ואין נשים, אבל זה לפוסט נפרד...) , ציבורים שלמים שמה שחשוב להם הוא להשתמט מהשתתפות במאמץ המלחמתי ואפילו מינימום של השתתפות בכאב של אלה שכן פועלים לשמירה עליהם אין בהם. ואם לא די בכל אלה, הם גם מסיתים נגדם".
זה הפוסט שכתבה היום המשנה לראש העיר, כן זהו תפקידה. המשנה לגרינברג, שותפה לגולדברג, חברה ללייטנר, ידידה לאלמליח, שותפה לסילברסטין, כולם חרדים, שנשמו את ריח הליזול בחדרי שירותי הלוחמים בדמיונם. וואו. רינה הולנדר אוספת את עצמה למציאות, לא נותנת רגע לעובדות לטשטש לה את המחשבה.
ונוסיף, הכתובת מוכרת מן הסתם, בקלי קלות ניתן לזהות את הבית בו נתלתה הבובה הזו ולהביא את בעליה לחקירה על ביזיון המדים, על פגיעה ברגשות, על זלזול בחיילי צה"ל ובחוקי המדינה. אין זמן לנשום!! זה העת לעשות.