סגן השר לשר: " צריך לא לגרום להשנאת שם התורה".

נעלם מעיניכם? הנה משהו שחשוב שייכתב. סגן השר החרדי (ש"ס )בביקורת נגד שר השיכון (יהדות התורה) על הריקוד המשחית ברחבה עם אוהדים: "חבל מאוד, צריך לא לגרום להשנאת שם התורה. אני פונה לאומנים: תפסיקו להביך אותנו". ביקורת למראית עין, התעלמות מהשאלה המרכזית: האם להתגייס היא פעולה נגד התורה או שאדם מחוייב למסור גם את נפשו למען ארץ ישראל?

גולדקנופף בכנס החינוך
גולדקנופף בכנס החינוך

יצחק גולדקנופף בריקוד ״ובלשכותיהם אין אנו מתייצבים, ובשלטון הכופרים אין אנו מאמינים״, שר בישראל לא שם לב למילים המושמעות ברקע המוסיקה המרקידה באולם שמחות. מילים קשות לעיכול, ויותר אחרי מה שנפלט מהפה הזה של גולדקנופף בועידת החינוך בבית שמש. בשני האירועים התנצל והתנצל. נו אז התנצל.

מי שמתנער מדולדקנופף בלשון זהירה, הוא סגן השר אבוטבול. להזכיר שניהם בתפקיד אצל נתניהו (ליכוד) ששכח כיצד התחנף כאן בבית שמש לבוחרים. כך אמר אבוטבל על התיעודים של "שלטון הכופרים" למשי וגדלוביץ' ב'קול ברמה: "חבל מאוד, צריך לא לגרום להשנאת שם התורה. אני פונה לאומנים: תפסיקו להביך אותנו". לא, אל תדאג הרב אבוטבול. כדי להשניא את התורה צריך הרבה יותר מאה גודלקנופף, צריך אינקויזיציה ואנו לא שם. התורה אינה של גולדקנופף, התורה היא של עם ישראל, ועם ישראל הוא 88% מהאוכלוסיה היהודית המצויה כאן, (אם המספר שזרק ביבי השבוע שהאוכלוסיה החרדית מונה 12% מהאוכלוסיה היהודית ברץ ישראל). גולדקנופף ביזה קודם כל את עצמו, ביזה את כל הרוקדים איתו, ביזה את כל המשתמטים שבסביבו ובחבורתו. גם פנייתך לאמנים- לדיג'י התכוונת, לא רלבנטית. השמעת מוסיקה עדיין כלולה בגדר חופש הביטוי והם יכולים להשמיע את זה ולמצוא רחבה ריקה מאנשים. כך שלא התורה והאומנים הם העיקר. דבר לעניין- האם להתגייס היא פעולה נגד התורה או שאדם מחוייב למסור גם את נפשו למען ארץ ישראל?

מי שמרגיש על בשרו את הכוויות האלו באופן יום יומי, לא יקבל שום התנצלות. רק מעשיו של גולדקונפף יוכיחו.

נושאים: גולדקנופף, אבוטבול, גיוס
גולדקנופף בכנס החינוך
גולדקנופף בכנס החינוך
גולדקנופף בכנס החינוך
גולדקנופף בכנס החינוך
הכי טובים, הכי מעודכנים:
הורידו עכשיו ב-Google Playהורידו עכשיו ב-AppStore
תגובות הגולשים:
בניגוד לאחרים, דעתכם חשובה לנו! כתבו:
דירוג:
נגישותהפעלת נגישות
X  סגירה
  • ניווט במקלדתניווט במקלדת
  • מצב שחור - לבןמצב שחור - לבן
  • קביעת ניגודיותקביעת ניגודיות
    גבוהה
    נמוכה
    ביטול
  • גודל הטקסטיםגודל הטקסטים
    +
    -
    ביטול
  • גופן קריאגופן קריא
  • הגדלת האתרהגדלת האתר
  • תיאור בולט לתמונותתיאור בולט לתמונות
  • הדגשת כותרותהדגשת כותרות
  • שינוי סמן העכברשינוי סמן העכבר
    ביטול
  • כיבוי הבהוביםכיבוי הבהובים
  • התאמת קריאההתאמת קריאה
סקריפט נגישות: ESN